Chosen1

Members
  • Content count

    181
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Chosen1

Recent Profile Visitors

4,683 profile views
  1. Feeds

    I have a couple of import feeds set to go to forum posts. Everything seems to bet set up properly and the posts content is generated as expected. However, the post authors are not the correct ones that are listed in the ACP. Anyone encounter anything like this before?
  2. New: Fluid Forum View

    Will this pull topics from Clubs?
  3. Linked Accounts - Post As

    Awesome. Can't wait to see this.
  4. IP. Chat 4.0 - the proposed amendment

    https://www.arrowchat.com/
  5. Group Collaboration

    Is there a way to change the default sort order for a collab category?
  6. What happened to Popular Now / Hot Topics?

    I just tested it on my beta site and can confirm that it shows up in the forum view but not in the stream.
  7. What happened to Popular Now / Hot Topics?

    The setting for Popular Now is still there in 4.1. The default settings for it are 10 posts in the past hour, so I guess nothing is getting that many responses right now.
  8. Linked Accounts - Post As

    From my perspective Adriano has been very good to work with. He has always been professional with me, particularly with this application.
  9. Group Collaboration

    In the ACP go to Collaboration > Categories. Click on a Category and then go to the desires app tab. Under "[App Name] Display Options" you'll see "Use Homepage Gridview."
  10. Group Collaboration

    Is there a way to set up the model so that each new gc creates a single forum that can accept posts with the name of the gc? From my testing it looks like I have to create a category and then a forum. Is that correct, or is it possible to create a GC with just a single postable forum?
  11. In the ACP go to Pages > Blocks.Click "Create New Block."Make sure Type = Plugin is selected.From the plugin dropdown select "Topic Feed", which is under Forum. Then click "Next".Under the details tab give it any name and template key that you want.In the Feed configuration tab give it whatever title you want. Change any other settings based on preference. The main one is "Number to Show."At the bottom of the page change drop for "Use this template as-is" to "Use as base for a custom template." That will open up the content window where you'll see the default template which isOn line 10 you'll see the following: {template="userPhoto" group="global" app="core" params="$topic->author(), 'tiny'"}Replace that with: {template="userPhoto" group="global" app="core" params="$topic->lastCommenter(), 'tiny'"}Then on line 28 you'll see the following: <span class='ipsType_light ipsType_small'>{lang="byline_nodate" htmlsprintf="$topic->author()->link()"} &middot; {lang="topic_started_date" htmlsprintf="\IPS\DateTime::ts( $topic->mapped('date') )->html()"}</span>Replace that with: <span class='ipsType_light ipsType_small'>{lang="byline_nodate" htmlsprintf="$topic->lastCommenter()->link()"} · {datetime="$topic->mapped('last_comment')"}</span>Hit save and you your site. Open up manage blocks and drag "Custom Blocks." which is under pages to the desired location. Click "Edit" and select whatever you named the block. It will be listed under Plugins.That should get the sidebar working with the info for the last commenter instead of the topic starter. Let me know if you have any questions or problems.
  12. shoutbox for ips 4?

    You can get the current version of shoutbox at the developer's site: http://www.invisionfocus.com/ Or you can try chat box here:
  13. I used pages to create my own block so that I could change the info to last reply instead of topic starter. Let me know if you have pages and I'll post what I did to update the block.
  14. Videobox

    I just want to add that onlyME was super quick to fix my issue. Great support. Thanks again.
  15. Videobox

    I am having a problem after the upgrade to 1.0.15 on 4.0.8. The video landing and category pages won't display. I can however open a video page from a sidebar link. Has anyone else had any issues with 1.0.15?