ran3v4

Members
  • Content count

    84
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm using IPB 4.1.7 Something is related to your app, when I moved everything to Amazon S3 there was no problems with any IPS option... and every reference to those images is still working on the live site. BUT when I try to change your app to S3 like I said and click "Save" I get a 500 error. Can it be related somehow?
  2. Maybe it has something to do with the changes stated in this article?
  3. I have an issue while using Amazon S3 buckets... If I try to change Storage Settings vía System->Files->Storage Settings and then changing from "File System: /home/myuser/public_html/uploads" to "Amazon S3: my.bucket" it gives an 500 error when saving... everything in my site is now in my bucket but this doesn´t. I tried this because "CMS Records" which I think has the pages images is on the bucket and your app doesn't seem to acknowledge the change. Correct URL to the image: http://my.bucket.s3.amazonaws.com/monthly_2016_01/image.jpg Incorrect URL to the image: http://mysite.com/uploads/monthly_2016_01/image.jpg I hope you can help me And if it's not possible right now, is there a quick edit so I can hardcode my bucket path instead of the regular path? Thanks!
  4. Also... search doesn't work in Haze responsive theme... Its unclickable to input text...
  5. Tom, Any update on the images on IP.Content not resizing? I changed this line from 150 to 600 to meet my requirements from the article template "Front Page (Blog Format)" <img src='{$record['article_image']}' class='photo' {parse resize_image="$record['article_image']" maxwidth="600"} alt=''/> Also, any update on why the menu gets vertical? My users reported that WiiU Browser, PS Vita browser also get the menu vertical like in my previous images with RSS Reader and in-app Browser... Thanks for your help :) I found a bug that I "kinda" solved... when using HAZE with sticky header and hero panel OFF the mobile view had a white bar loaded after the header (upon scroll), I had to modify your code in tctc91_skinConfig...
  6. I've already found it, thank you! The only problem now I have with this is the Responsive theme with Haze, IP.Content images wont resize in browsers, and the menu appears "wrong" in internal browsers (like RSS and our app) but appears ok in Chrome, firefox, etc all for Android. I left the images in the Responsive support because I didnt know were to have them posted.
  7. Any Idea why this happens with the menu and images from Ip. Content wont resize? 3 examples, inside my app browser, inside the RSS browser and in the chrome browser. In my app: " alt="cwc5.png"> And in the RSS reader (The pictures are from IP.Content and dont appear to be resizing, thus make the width outbounds) " alt="vimq.png"> And in the Browser images dont resize, BUT they dont affect the width AND the menu looks all right in chrome:
  8. A quick question... the Blogs look weird with the font colors because my blue background... how can I change them from gray to black? Published on, date, views and tags are all like gray... thanks in advance for your hard work! " alt="54d0.png">
  9. Hi, nice work! Will purchase this and responsive in a minute :) 1.- Is there a way for the hero panel to only show on the first page (in my case, IP.Content)... I think that as a welcome image works, but not shown everytime in every part of the webpage. 2.- Is it possible to use a small user photo besides the username in the header instead of the default "person" icon? It would be a nice looking adittion! 3.- A suggestion... I think Instagram would be a great adittion to photo feed... or even the gallery feed as other mentioned!!! Keep up the good work, and good luck!
  10. slider

    Is there a way to make the slider appear ONLY on certain pages? I want the Slider to appear only in my frontpage and paginations, but it appears when I create/edit an article and also in the articles themselves...
  11. slider

    I also support this! I dont use the upload image from IPB so I embed all the images from Imageshack (with the "img" tag) isnt it possible to pull the image from the embed???
  12. There should be some install instructions... I see the "Manage Poll" Button but the poll just wont show up! Is a database needed?
  13. I also have the PHP error like Dmacleo... BUT the templates for songs and video are not reversible.... Any suggestion?