• Content count

  • Joined

  • Last visited

  1. I've tried uninstalling and reinstalling three more times. The second time I deleted all the files manually after uninstalling and reuploaded. The third time I deleted the shoutbox folder manually, redownloaded the app from the IPS marketplace to make sure it wasn't my files, and reuploaded/reinstalled. No luck so far. I can't fathom what could have broken so thoroughly that I get that practically blank white screen in the admin end. When I enable permissions, I can see the input for adding a new shout, but when I type up a shout and click submit nothing happens. It's the weirdest mystery. My admins swear they didn't touch anything before it suddenly pooped out but I can't imagine it dying on its own. Do you think it could be interference with a different app or hook? Any merit to the idea of me disabling hooks and seeing if one of them is making this mess? I don't see how any of my current hooks could affect the admin end of the app but I guess it's possible...? Thanks. I love your apps, I have your Tutorials program, and I don't mean to be a pest ;P
  2. The exact message: It's literally an all white page except for that string of text. When I view the source of the page, there's no coding, no nothing, just those words. ETA: The shoutbox shows up on the main page but won't allow shouts. There's not even a button to attempt shouting.
  3. Hi there, I installed the shoutbox application for 3.1.x, and it was working fine for a long time, but then I uninstalled it, mistakenly installed the one for 3.2.x because I was trying to install the audio alerts hook, uninstalled THAT, and reinstalled the one for 3.1.x. For a little while both apps were working fine (shoutbox and audio alerts), but a few days ago the shoutbox stopped working for no reason I could find. Any time I tried to go to the Shoutbox page in my admin panel I got a blank white page that just said the shoutbox had been disabled. I tried upgrading to 3.2.x (whatever the most current version is), figuring it might help and it was overdue anyway. I downloaded the shoutbox version for 3.2.x and the audio alerts version for that shoutbox, but I'm getting the same error. Do you have any idea what might cause that? Thank you. My website URL is