JaguarForum

+Clients
  • Content count

    260
  • Joined

  • Last visited

About JaguarForum

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/27/1969
  1. www.jaguarforum.nl if you try to add a reply then quickreply is a blank space in win xp with ie8 and vista with ie9 I wil leave feature content active for 30 minutes or so .. :smile: (i send you an login name etc)
  2. yup it is only in IE 8 in XP and IE9 in vista/win7 quickreply is then blank, no editor.
  3. nope, didn't fix it.. stil quickreply problem in ie8 and ie9 :(
  4. when i use feature content it breaks the editor in IE8 (XP) en IE9 (VIsta) is there a fix for this?
  5. Are you planning to auto connect user location (in their profile / registration page) to member map? would be cool, auto-add users ;)
  6. Fixed it! Thanxs
  7. I have the same problem, is there a quick fix? :)
  8. Thanxss!! not sure about the external stylesheet thingy? I am trying to use 100% https
  9. Great fixed it!!!!! what should i do with the public template mapprofile is this one oke?: <script type='text/javascript' src='https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1{$this->lang->local}'></script>
  10. I did: --- $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', 'https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1'.$this->lang->local); $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', $this->settings['public_cdn_url'].'js/jq.membermap.js'); --- $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', 'https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1'.$this->lang->local); $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', $this->settings['public_cdn_url'].'js/jq.membermap.js');
  11. hmm i now get this error: [blocked] The page at 'https://www.jaguarforum.nl/forum/index.php/membermap/' was loaded over HTTPS, but ran insecure content from 'http://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/v7.0/7.0.20131202145924.46/js/en-us/veapicore.js': this content should also be loaded over HTTPS.
  12. I get the following error (certificate) on the member map page: [blocked] The page at 'https://www.jaguarforum.nl/forum/index.php/membermap/' was loaded over HTTPS, but ran insecure content from 'http://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=nl_NL.UTF8': this content should also be loaded over HTTPS. This causes the page to be blank, I edited the http in the mapprofile template to https but it still shows the above,, https://www.jaguarfo....php/membermap/ any help is welcome Gr Dennis
  13. I noticed there are no texts underneath the albums in Chrome, is there a fix for this? works in IE
  14. Thanxss that fixed it!
  15. Is there a way to exclude index.html and jfwiki.html ? Does not seems to work.