All Cars Online

+Clients
  • Content count

    150
  • Joined

  • Last visited

About All Cars Online

  • Rank
    Member
  • Birthday 06/21/1984
    Perfect little plugin that allows quick and easy access to other areas of the site
  1. After upgrading my site from 3.4.8 to 4.0.8, all the ad codes remained. However they were not visible. All I had to do was log into the AdminCP and click on edit advertisement, check the details and position then save. All the ads re-apeared
  2. ​Oops I forgot to say this was sorted. Not even IPB knew fully what went wrong but after re-uploading all the IP.Board files, the problem sorted itself.
  3. I have just applied this patch and can't access the forums at all. I just get this message: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/sites/a/xxxxxx/public_html/forums/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 608
  4. Hi Michael R, I might be able to offer some help where people can't copy the content directly. Open up your AdminCP -> Look & Feel -> Manage Skin Sets & Templates. Then click on your skin (try a one others don't use as much to test it out). It will open up the editor. You want to open up globalTemplate. Now copy and paste the following code just before </head> <script language="JavaScript"> var message = "Sorry. You do not have permission to copy our content or images."; function rtclickcheck(keyp){ if (navigator.appName == "Netscape" && keyp.which == 3){ alert(message); return false; } if (navigator.appVersion.indexOf("MSIE") != -1 && event.button == 2) { alert(message); return false; } } document.onmousedown = rtclickcheck; </script> Change the message to whatever you want. Then save. Refresh your forum page and test.I have been testing it on mine for a little while and all seems to be good :D Of course there are ways round it (like screenshots), but it's more of a pain for these kind of people. On another note, I'm not sure Forums are loosing members to Facebook. I think a lot of it is down to us - the forum admins - to build a forum that's easy to navigate and easy to use. I have tried to help members with tutorials and quick guides on how to integrate Facebook, post up pictures and a quick outline of what you can and can't do on the forum. It does help. One area of concern I have is the Connect with Facebook feature. It seems to have some small bugs where members can't log in as it doesn't require a password so there is no back up. If the Facebook Connect fails to work, then the member can't log in. Could it not pull the password from Facebook so the member can use their Facebook password to log in if the connect feature doesn't work?
  5. Yeah I've been using the other options available such as the IPB Spam Service, PlayThru and Stop Forum Spam but I'm still getting these spammers registering. I know this is a pain to monitor but it is effective. Disadvantage of this method is some new members have to wait a good few hours for their account to be validated unless of course they sign up using Facebook.
  6. The best way I deal with spammers is to check and approve accounts manually and ask 2 questions on the registration form. Because I run a car forum, the questions I ask is what car do you drive and the second being the real name. These questions have caught out the spammers everytime as when you review the account you notice immediately when it's a spammer due to the answers to these questions. I know it's a pain to approve the accounts manually, but it works and for me is the best way of dealing with the problem :)
  7. This is a brilliant skin :) Cheers Dimitry.
  8. Thank you for this Michael. Has been installed and is working perfectly :D I had seen people talking about the 1.2.0 version but I couldn't find it :o
  9. Oh I see. So how do I rectify this? Please can you point me in the right direction
  10. I'm having an issue that is really bugging me now after upgrading to IPB 3.2.0 I've re-uploaded the shoutbox files and even manually imported the xml file but as soon as I do the forum gets a fatal error: Fatal error: Call to undefined method IPSLib::makeNameFormatted() in /home/********/public_html/forums/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 700 How would I get round this problem? Your help is greatly appreciated :D
  11. Yeah it works a treat :) Was just lost as it didn't say what to do if you're already registered to use the Spam Monitoring System :rolleyes:
  12. Many thanks. I have given it a try and hope it works :D
  13. Hi all. I've just renewed my licence and went to activate the API Key for the Spam Monitoring Service but came across an issue. I logged into my client area and it says the spam service is active but i'm unable to obtain the key to put into the Admin CP. How can I obtain the spam key as I'm getting attacked by spam bots :( Any help/advice will be much appreciated :)
  14. :rolleyes: fancy me missing this setting :lol: All sorted and now shows