oissela-73

+Clients
  • Content count

    62
  • Joined

  • Last visited

  1. I need help or a suggestion for a solution about an issue in mobile skin related "Adverts in topic" mod. If you visit my board as guest (with mobile skin) ads were shown but if you visit board as registered user not. How can I fix this issue? Thanks in advance
  2. How can I add ads in 250x250 format in sidebar? Thanks
  3. stoo2000, thanks a lot :thumbsup:
  4. unanswered questions: I upgraded to Member Map 2.0.0 Beta 2 and now as Board Admin I am not able to delete user's locations... In Member Map Permissions Mask I set the permission to delete locations for Admin... Is it norma? As you can see here under Antartic there is a big blank space... How can I remove it to show map in fullscreen? new question (issue): user's profile links broken in my member map after upgrading to v2.0 were ok but not the lost a slash in url... How can I fix it?
  5. An other little question... As you can see here under Antartic there is a big blank space... How can I show map fullscreen?
  6. Hi, I upgraded to Member Map 2.0.0 Beta 2 and now as Board Admin I am not able to delete user's locations... In Member Map Permissions Mask I set the permission to delete locations for Admin... An other little question... As you can see here under Antartic there is a big blank space... How can I show map fullscreen? Thanks
  7. This is very ridiculous I am waiting for a solution of my problem since August: http://community.invisionpower.com/topic/295500-dp34-adverts-in-topic/?p=2428059 No support here, no support via MP (I sent credential to access on my ACP on october 30....).... I have no words... :blink:
  8. Read MP please...
  9. I am still waiting for a solution from you :)
  10. Hallooooo! Are you still there??
  11. DawPi, I sent you my credentials via PM, please help me :)
  12. I am still waiting for a solution... :)
  13. What about my issue?? I have installed IP.Board v3.4.5
  14. I tried with an other mobile device (Nokia 808 PureView with Symbian OS) and the issue is the same. So, this is not a problem relating my device... You can try with your mobile phone with these credentials: user name: Alex73 pwd: <snip>
  15. Hi, there is a bug when displaying ads in mobile skin. With my mobile phone (Nokia Lumia 920 with Windows Phone OS and IE) I do not see any ads but if I switch to mobile skin using a web browser for PC and then I login again to my board through my mobile phone I can see them. This issue appears only when logged, not as guest. This is my board: http://www.nokioteca.net/home/forum You can try login with these credentials: user name: Alex73 pwd: <snip>