-RAW-

Who We Are - IP.Board 4.x

193 posts in this topic

7 hours ago, Joey_M said:

@Adriano Faria: When you get chance, would you be able to look into the layout issue and bugs with the faces/display pictures please?

  • @Michael R is seeing duplicated members
  • I'm limited in my amount, I can't show no more than the plugin allows. It was something like 18 if I recall right.

Please don't think I'm pushing you, we appreciate you helping RAW and us out.

Ok.

Joey_M likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/01/2017 at 11:41 PM, Joey_M said:

I'm limited in my amount, I can't show no more than the plugin allows. It was something like 18 if I recall right.

Installed on my board and it seems to be working fine:

Capturar.png

It's showing the members were online in latest 24 hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Adriano Faria said:

???

If you look at mine the same user shows multiple times

Just now, Michael R said:

If you look at mine the same user shows multiple times

Okay never mind. IT must be sporadic. Looks fine right now. But when I posted it the first time members were showing up 3-4 times

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see the plugin in your board. Have you tried to run the support tool to update the cache? Are they the same user (same member ID) or just same photo?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Joey_M said:

The clog icon is shown in the wrong area

That seems to be a theme issue. It doesn't happen on default theme. It also appears worst in other theme you have.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Adriano Faria said:

That seems to be a theme issue. It doesn't happen on default theme. It also appears worst in other theme you have.

Sorry but it happens in my default theme also (the standard IPS one).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Adriano Faria: How do I fix the layout issue, would you be able to help with this please? (it's messed up on all of my skins, including the IPS default skin).

563153cb710bd_ScreenShot2015-10-28at6.45

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Joey_M said:

@Adriano Faria: How do I fix the layout issue, would you be able to help with this please? (it's messed up on all of my skins, including the IPS default skin).

563153cb710bd_ScreenShot2015-10-28at6.45

i can look the css side if like now have my laptop back working :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys i taking look this plugin and need few people confirm a bug that i have found if upgrade from version before 1.0.9 you have error after installing is that correct ? or if install 1.0.9 as fresh install you also have error is that also correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks cache related, you've fixed most of it @Theme Tent UK.

I think if the cache sorts itself, the right amount of avatars will show. I've set it to 33, which would fill three rows and the layout is spot on now. Thank you

Theme Tent UK likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was working great. Now for some reason Guests are showing up in the profile pictures even though it is turned off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi buddy,

I have updated to the latest version and now we face strange bug - Who We Are panel shows like I'm logged in as different user. And I see topics participated by this another user.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, I don't know if this is related or not but it happened only after upgrading...

Users could not get to the login page. It kept redirecting them to a registration page. Luckily I was able to log in to the Admin side. I deactivated the plugin, cleared the cache, and reactivated the plugin and the problem went away.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Adriano Faria said:

I start to belive that this is a Core thing. See the newest member now on the index widget:

Capturar.png

The only difference between them is the Member ID. The "real" Joel R is this: https://invisionpower.com/profile/372360-joel-r/

More, try to mention him, you'll got:

Capturar.png

More?

Capturar.thumb.PNG.894a448b597f6549f272a8dc301fc4e1.PNG

Everything already reported.

That's sound right as on @Michael R site show lots guest on who online so must be problem that making this act odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me, I have noticed that the display pictures remove themselves at times. Whilst when I visit my site from my mobile, I appear twice (if I click on the picture, both take me to my profile).

I think @Theme Tent UK was right that this is cache related (at least for me) and that some is related to mobile visits.

Theme Tent UK likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still hoping that the bugs may be looked into.

Duplicated display pictures (caused by mobile visits?)
Limited number of display pictures shown (set 30, 20 show or 17) very odd.

Hopefully this will receive some attention like the awards mod has, otherwise this will have died a death IMO. :(

Michael R likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.