-RAW-

Who We Are - IP.Board 4.x

173 posts in this topic

Hey there! I've noticed recently that the updatecheck task fails and logs this as the error:

Who We Are: BAD_JSON

If you need me to do anything to troubleshoot, just let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, you do not have permission for that!

1S111/1 Duplicate column name 'whoweare_enable'

 

 

I am also getting this error. Is there a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/14/2016 at 4:23 PM, CinemaVision said:

Hey there! I've noticed recently that the updatecheck task fails and logs this as the error:


Who We Are: BAD_JSON

If you need me to do anything to troubleshoot, just let me know.

that normal means the call back failing basically when update done by dev your admin cp let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, donjuan said:

Sorry, you do not have permission for that!

1S111/1 Duplicate column name 'whoweare_enable'

 

 

I am also getting this error. Is there a fix?

is this fresh install getting error ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Pete T said:

is this fresh install getting error ?

Yep! But when I uploaded it again (as a new version) it somehow worked, but now I have those weird setting issues, I posted them above your reply. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, donjuan said:

Yep! But when I uploaded it again (as a new version) it somehow worked, but now I have those weird setting issues, I posted them above your reply. ^_^

yeah seen issue above try uninstalling and reinstall any issue again please let me know here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Pete T said:

yeah seen issue above try uninstalling and reinstall any issue again please let me know here.

That didn't fix it sadly. I tried it with HTML inspector now to change the value manually but either I do that wrong or that doesn't work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, donjuan said:

That didn't fix it sadly. I tried it with HTML inspector now to change the value manually but either I do that wrong or that doesn't work either.

Ok did you buy the item here or over Invisionizer ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, donjuan said:

I bought it here ^_^

ok only item can do from my end is you can provide me PM with your forum url, a login in details needs be admin can be made solely for me to login and removed once finished or current admin account, any other item like current admin cp location if not default and secondary password if you have them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Pete T said:

ok only item can do from my end is you can provide me PM with your forum url, a login in details needs be admin can be made solely for me to login and removed once finished or current admin account, any other item like current admin cp location if not default and secondary password if you have them.

What will you do though :o I mean like, it really wont work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@-RAW-: I'm finding the faces to be very buggy.

I'm unable to select anymore than 25, if I set it to 300 I only get 25 - so regards of my input the amount always remains 25 (unless I choose less). The display seems to have changed, I liked how the recently discussed list was bigger than the topics I've participated in.

There's a toggle setting and it doesn't even display in the correct place.

May I PM you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried uninstalling the plugin.

The display is still messed up, it used to be perfect but it's all messed up now and it has the issue with the number count as mentioned.

Your site has been offline for ages too @-RAW-

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Michael R said:

I am also having issues with the faces. Why are members showing up more than once?

Image2.png

 

Mine is similar, but instead of duplicated faces - I have a limit on the number I can show.

I wished the layout reverted back to the old way (as show in the MP entry).

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Joey_M said:

Mine is similar, but instead of duplicated faces - I have a limit on the number I can show.

I wished the layout reverted back to the old way (as show in the MP entry).

Agreed. I like the old way better. This is a bit wonky.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Adriano Faria: When you get chance, would you be able to look into the layout issue and bugs with the faces/display pictures please?

  • @Michael R is seeing duplicated members
  • I'm limited in my amount, I can't show no more than the plugin allows. It was something like 18 if I recall right.

Please don't think I'm pushing you, we appreciate you helping RAW and us out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.