Tom Christian

Simplify by IPS Themes

343 posts in this topic

Incredibly beautiful !

Need to now have Recent Gallery Images Hook and Shoubox hook blend in. How can I change the Grey backgrounds for the below hooks to be White .... i feel this will just Gel with this incredible SKIN

post-131832-0-94765000-1334496654_thumb.


post-131832-0-63033800-1334496668_thumb.

Tom Christian likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a beautiful skin. Great work on this one. It is nice to see a designer create an elegant light skin.




Thank you very much :smile:


Incredibly beautiful !



Need to now have Recent Gallery Images Hook and Shoubox hook blend in. How can I change the Grey backgrounds for the below hooks to be White .... i feel this will just Gel with this incredible SKIN



post-131832-0-94765000-1334496654_thumb.


post-131832-0-63033800-1334496668_thumb.


You'll need to find the gallery template for that hook (hookRecentGalleryImages inside Gallery Global) and remove the ipsBox class from it. (ipsBox) is used quite a bit throughout the forum so changing the CSS isn't wise.

It would be great if you guys could rate or review the skin on the IPS Marketplace as well. I'd really appreciate it :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug : Skin Width Settings not taking effect .


[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]It would be great if you guys could rate or review the skin on the IPS Marketplace as well. I'd really appreciate it[/font][/color]



DONE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug : Skin Width Settings not taking effect .





DONE




Thanks :)

I've updated the download package which fixes that bug. You can use the upgrade option for the skin XML or:

Open includeCSS template:

find:



#content, .main_width { 

width: {$this->settings['simplifySkinWidth']}; !important; 

}

Replace with:



#content, .main_width { 

width: {$this->settings['simplifySkinWidth']} !important; 

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got Gallery Images to blend in by changing <div id='appGallLatestHook' class='ipsBox table_wrap'> to <div id='appGallLatestHook' >


For shoutbox the below doesn't seem to be taking effect
<div class='ipsBox table_wrap'><div class=ipsBox container'>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got Gallery Images to blend it by changing <div id='appGallLatestHook' class='ipsBox table_wrap'> to <div id='appGallLatestHook' >




For shoutbox the below doesn't seem to be taking effect


<div class='ipsBox table_wrap'><div class=ipsBox container'>




You're missing a ' on the second div.

If that doesn't help, try changing it to

<div class=''><div class=''>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Changed to <div class=''><div class=''>
Now the Grey boarder has gone . Makes it look great ...
However The Body of the shout box , is still grey .... any suggestions ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]However [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]The Body of the shout box , is still grey .... any suggestions ?[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color]



Got It , in CSS ipshoutbox.css replace all d5dde5 with ffffff

Tom please confirm if ffffff is the correct code to match the white background .


Ignore the above it isnt working ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

[s]Got It , in CSS ipshoutbox.css replace all d5dde5 with ffffff



Tom please confirm if ffffff is the correct code to match the white background .[/s]




Ignore the above it isnt working ...




Got a URL for me to see it on? I don't have shoutbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I change ipb_styles.css from

.row2, .post_block.row2 {  background-color: #f1f1f1; }

to

.row2, .post_block.row2 {  background-color: #fff; }

The shoubox body color matches. What are the implications of changing this ? Or should i try some other setting in Ip shoutbox which calls the color for row2 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I change ipb_styles.css from

.row2, .post_block.row2 {  background-color: #f1f1f1; }

to

.row2, .post_block.row2 {  background-color: #fff; }

The shoubox body color matches. What are the implications of changing this ? Or should i try some other setting in Ip shoutbox which calls the color for row2 ?



That should be fine. It will only effect a couple of other areas but the change is so subtle, you probably won't even notice. (It probably looks better as well).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem
And so on each page
http://xsal.ru/blog/1/entry-49-osobennosti-razrabotki-saita-dlja-maksimizacii/
Pictures don't join

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lowol, I'm not entirely sure what you mean? Can you take a screenshot to demonstrate the problem?



Thanks,


Tom.



Hello
%7Boption%7D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello


[img]

[/img]




I'm guessing that this is because of your language. The font is being taken from Google Fonts so I would expect it to support all languages, perhaps not.

Go to the Look & Feel section in the ACP and edit the Simplify template. Go to the includeCSS template, and where it has:


#primary_nav #community_app_menu, .maintitle, .ipsSideBlock h3, table.ipb_table h4, table.ipb_table .topic_title, 

.ipsType_pagetitle, .ipsType_subtitle, .post_block h3 span.author, .post_block h3.guest, #breadcrumb, .breadcrumb.bottom, .breadcrumb.top, 

.ipsBadge, .siteLogo, .guestMessage h3, .icon_no_new_posts, .icon_new_posts, .icon_redirect, .last_post, .col_c_stats

{

font-family: Yanone Kaffeesatz;

}



Change the "Yanone Kaffeesatz" part to a different font of your choice and see if it fixes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've installed your Simplify skin on our site. Have you had any problems with Windows XP? None of the links in upper right corner (above search field) appear as links. (quick nav, IM, notifications, user name, etc) They are fine in Windows 7, Mac OS.

I have cleared my cache, refreshed the page, rebooted. They still do not appear as links.

I hope you can replicate. Let me know if you need more info. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've installed your Simplify skin on our site. Have you had any problems with Windows XP? None of the links in upper right corner (above search field) appear as links. (quick nav, IM, notifications, user name, etc) They are fine in Windows 7, Mac OS.



I have cleared my cache, refreshed the page, rebooted. They still do not appear as links.



I hope you can replicate. Let me know if you need more info. Thanks




Have you installed the skin as per the instructions included in the download package? Try re-installing the skin following those instructions.

If that doesn't help, can you send me the URL to your forum so I can take a look?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another one of our people just confirmed that he is having the same problem on a Windows 7 machine.

I did not install the theme but I will find out about the installation.

I will PM you with the forum URL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just updated Simplify with a new font which should support foreign characters just fine. I've also added a new option in the settings to change the header fonts. This is just a BETA at the moment so please report any issues if you do install it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the theme charger on the bottom doesnt work.




Can you explain this a little more please? I don't understand what you're referring to. A screenshot would help :)

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.