Nuclear General

Gallery Album Images Slider Block[33]

68 posts in this topic

Hi M. Tech.

Thanks for your responses. I have replicated the JS error btw, when I enter a cache time for the block - TTL and reload the portal thats when the JS errors appear.

What I would like to happen when a member clicks the thumbnail is to open the image in the lightbox but include a link to the image in the members gallery.

Thanks again.
Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi M. Tech.



Thanks for your responses. I have replicated the JS error btw, when I enter a cache time for the block - TTL and reload the portal thats when the JS errors appear.



What I would like to happen when a member clicks the thumbnail is to open the image in the lightbox but include a link to the image in the members gallery.



Thanks again.


Brian



ok... this im just gonna splat code for, to add the link below the image
its truly not feasible to insert anything besides the images in the lightbox effect.
the cache TTL im rather not surprised, its parsing a js module, which is why it works across the versions.
so, to add the link to the gallery image below the image, find every instance of:


<a href='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['masked_file_name']}' rel='lightbox{$title}' title='{$r['title']}'>

<img src='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['medium_file_name']}' style='width:100%;height:100%;' />

</a>

replace it with:


<a href='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['masked_file_name']}' rel='lightbox{$title}' title='{$r['title']}'>

<img src='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['medium_file_name']}' style='width:100%;height:70%;' />

</a>

<a href='{$r['url']}' title='{$r['title']}'>

{$r['title']}

</a>


save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

all it takes to add images to this slider:



	<php>

						$this->feed	= array(

											1	=> array_slice( $records, 0, 6 ),

											2	=> array_slice( $records, 6, 6 ),

											3	=> array_slice( $records, 12, 6 ),

				  4	=> array_slice( $records, 18, 6 ),

											);

					</php>

add another array like so:


<php>

	  $this->feed = array(

		   1 => array_slice( $records, 0, 6 ),

		   2 => array_slice( $records, 6, 6 ),

		   3 => array_slice( $records, 12, 6 ),

			   4 => array_slice( $records, 18, 6 ),

				   5 => array_slice( $records, 24, 6 ),

		   );

	 </php>

then simply take a line of the output such as:


<if test="count($this->feed[4])">

<ul id='new_pane_4' style='display: none'>

<foreach loop="$this->feed[4] as $r">

<if test="!$r['media']">

<li class='left'>

<a href='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['masked_file_name']}' rel='lightbox{$title}' title='{$r['title']}'>

<img src='{$this->settings['upload_url']}/{$r['directory']}/{$r['medium_file_name']}' style='width:100%;height:100%;' />

</a>

</li>

</if>

</foreach>

</ul>

</if>


copy it, paste it directly below, and change 4 to 5.
with a tad of effort, could be made to held as many images as one desires, to an inane amount %7Boption%7D



Hi I'm also trying this, and have 90 odd images in a particular album. I understand what you have stated, however even by default (without me changing anything, it is only displaying 10 pictures. The first six, then slide, and you see another 4. Then the slider is greyed out!!!

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I'm also trying this, and have 90 odd images in a particular album. I understand what you have stated, however even by default (without me changing anything, it is only displaying 10 pictures. The first six, then slide, and you see another 4. Then the slider is greyed out!!!



Any ideas?



see this... tad more to be done:


<script type='text/javascript'>

var scrollerNew = new ipb.idmportal.scroller('new_pane', <if test="count($this->feed[4])">4<else /><if test="count($this->feed[3])">3<else /><if test="count($this->feed[2])">2<else />1</if></if></if>);

    </script>

so, say i want 5 panes. that becomes


<script type='text/javascript'>

var scrollerNew = new ipb.idmportal.scroller('new_pane', <if test="count($this->feed[5])">5<else /><if test="count($this->feed[4])">4<else /><if test="count($this->feed[3])">3<else /><if test="count($this->feed[2])">2<else />1</if></if></if></if>);

    </script>

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand that and thx, but why only 10 pictures showing with your default script? As yet on my site I haven't changed anything with your script!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand that and thx, but why only 10 pictures showing with your default script? As yet on my site I haven't changed anything with your script!



0-o unless you've changed the feed limit or there isn't enough present images it should show 24 at stock.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm Interesting the feed limit was at 10 (which I only installed this yesterday, and haven't changed a thing). I just put it to the max. All is good now, Thx :smile:

I'll work on my copy and paste skills now (prffff!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm Interesting it was at 10 (which I only installed this yesterday, and haven't changed a thing). I just put it to the max. All is good now, Thx :smile:



I'll work on my copy and paste skills now (prffff!).



.... I just went and opened my local block.
And whaddya know, i had the limit at 10 default.
Thanks for that, ill have to patch the default limit on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I'm also trying this, and have 90 odd images in a particular album. I understand what you have stated, however even by default (without me changing anything, it is only displaying 10 pictures. The first six, then slide, and you see another 4. Then the slider is greyed out!!!



Any ideas?



As its far easier to limit the number than to add all that markup, I have updated this file.
Default picture count is 60, feel free to lower it and play.
Rugger likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx MT... Already made my figures bleed with copy and paste, mine at 500!!!!!!


LOL, so long as the basis is there, its possible 0-o 60 is a sane-ish number IMO.... i had to patch the My Forums Block because 500-1000 ran into issues on big boards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you. If you could - while your looking - ideally it would bring the visitor back to the gallery topic, or at least include the member name and a link to the original gallery image, do you think that might be possible ?



One more... :ahappy:
And It is possible to have picture see with group autorization access of gallery?? (private album, public, etc...)
Thanks
*Edit : and have the link directory not in text bottom of the thumbnail, but on the thumbnail... clic on thumbnail open photo in gallery album directly?? pleaseeee Edited by Le_Bodyguard

Share this post


Link to post
Share on other sites

One more... :ahappy:


[u]And [/u][color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif][u]It is possible to have picture see with group autorization access of gallery??[/u] (private album, public, etc...)[/font][/color]


[color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]Thanks [/font][/color]


[color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]*Edit : and have the link directory not in text bottom of the thumbnail, but on the [/font][/color][color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]thumbnail[/font][/color][color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]... clic on [/font][/color][color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]thumbnail open photo in gallery album directly?? pleaseeee[/font][/color]



the 2nd is dead simple......
#1 I'ma hit when i wake(im totally stuck in an airport atm... sleep has been nonexistent)
Frankly, im going to have to slip in some gallery API to check it... the issue remains...
the API call im going to need to use may not jive with 3.1.4 usage...
Stating frankly on 3.1.4 with matching gallery/IDM that API call.... will very likely fatal error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the 2nd is dead simple......



Thanks... But how can i do that...??

And for the #1 it's on 3.2.3 version of ip.board.... You don't know how do that....? because see private gallery picture on your block for guest is not very cool....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks... But how can i do that...??



And for the #1 it's on 3.2.3 version of ip.board.... You don't know how do that....? because see private gallery picture on your block for guest is not very cool....



blatantly untrue... my beef is the feed block should already be capable of doing this ala filter....
hiding it in the result set is conducive to bad "counts" re results... i say it holds 60 images, and at this moment it does....
It wont if i use the template to hide these.... working on it regardless.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks... But how can i do that...??



And for the #1 it's on 3.2.3 version of ip.board.... You don't know how do that....? because see private gallery picture on your block for guest is not very cool....



wait a tic here.
did you hit the filter page of the block configuration? you can deselect albums easily... :logik:
or is the request to literally honor the permissions regardless of album's selected?
Still kind of peeved at the lack of filter for that here... doing it in the template is beyond inefficient.

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you hit the filter page of the block configuration? you can deselect albums easily... :logik:



Yes, But i Want select All of my album for my member and they can see this with group authorization...
leaves do, i'll manage....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, But i Want select All of my album for my member and they can see this with group authorization...


leaves do, i'll manage....



I'm submitting a bug report actually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this when I try and cache allWarning: require(GALLERY_LIBSlib_imagelisting.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/photo79/public_html/flattrackers.com/forums/XXXadmin/applications_addon/ips/ccs/sources/pages.php(419) : eval()'d code on line 4385

Warning: require(GALLERY_LIBSlib_imagelisting.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/photo79/public_html/flattrackers.com/forums/XXXadmin/applications_addon/ips/ccs/sources/pages.php(419) : eval()'d code on line 4385

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'GALLERY_LIBSlib_imagelisting.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/photo79/public_html/flattrackers.com/forums/ips_kernel/') in /home/photo79/public_html/flattrackers.com/forums/XXXadmin/applications_addon/ips/ccs/sources/pages.php(419) : eval()'d code on line 4385

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this when I try and cache all<snip>



i suspect deeper issues(assuming that's 2.2.x IPC) as i explicitly do not use any gallery functions in the template code whatsoever.... no loadLib or require calls in my code :/ that points at a source file.... I explicitly would not suggest installing any 2.2.x- content block on 2.3 of any iteration if that is the case, I will have all mine patched at final.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.